banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Abon Daging Gurih - drooggebakken gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Abon Daging Gurih
drooggebakken gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ossenhaas
750 ml water
2 jeruk purut blaadjes
1 salam blad
1 sereh/citroengras
1 eetl ketumbar
100 ml kokosmelk
1 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm laos
3 cm sereh, witte deel

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de jeruk purut, de salam en de sereh en kook het vlees zachtjes gaar. Schep dan het vlees eruit en pluk het uit elkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het vlees, de ketumbar, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed. Dan de kecap erdoor scheppen gevolgd door de kokomelk en bak het vrijwel droog.
Verhit in een pan de olie en bak dan het vlees krokant en droog.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683532