Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Roerbak van broccoli met garnalen - 西兰花虾仁

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Roerbak van broccoli met garnalen - 西兰花虾仁

Ingrediënten:
150 gr broccoli/bimi
150 gr garnalen, middelgroot
5 baby mais
1/2 theel Shaoxing rijstwijn
1/2 theel maizena
6 teentjes knoflook
1 theel lichte sojasaus
1/8 theel zout
1 eetl olie

Bereiding:
Pel en maak de garnalen schoon. Snijd de broccoli/bimi in roosjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de maiskolfjes in stukken.
Marineer de garnalen met de rijstwijn en de maizena voor 5 minuten. Verhit in een pan de olie ebn bak de garnelen totdat deze van kleur veranderen en zet apart. Dan op middelhoog vuur de knoflook toevoegen en bak voor 1 minuut. Voeg dan de broccoli/bimi, de mais en de sojasaus toe en meng goed.
Wanneer de groenten zacht zijn geworden dan de garnalen weer toevoegen samen met het zout en bak nog voor 30 seconden. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934986