banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Roerbak van kouseband en gehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Roerbak van kouseband en gehakt

ingrediënten:
500 gr kouseband of sperziebonen
225 gr varkensgehakt
1/8 theel zout
1/8 theel peper
1/2 eetl kecap
3 teentjes knoflook
5 cm jahe
5 rode rawits
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de kouseband in kleine stukjes. Hak de knoflook, de jahe zeer fijn en de rawits fijn. Meng dit allemaal goed door elkaar en laat het 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan 1 eetl olie en bak het gehakt rul en schep uit de pan en zet apart. Voeg dan de overige olie toe en fruit de knoflook, de jahe en de rawits voor 2 minuten. Dan de kouseband toevoegen en bak dit voor 4 minuten.
Vervolgens het gehakt, de peper, het zout en de kecap toevoegen en meng alles goed. Zachtjes laten bakken totdat het vocht is verfdampt.
Heerlijk bij rijst of congee.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 237 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39950912