banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Roerbak van kouseband en gehakt

ingrediënten:
500 gr kouseband of sperziebonen
225 gr varkensgehakt
1/8 theel zout
1/8 theel peper
1/2 eetl kecap
3 teentjes knoflook
5 cm jahe
5 rode rawits
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de kouseband in kleine stukjes. Hak de knoflook, de jahe zeer fijn en de rawits fijn. Meng dit allemaal goed door elkaar en laat het 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan 1 eetl olie en bak het gehakt rul en schep uit de pan en zet apart. Voeg dan de overige olie toe en fruit de knoflook, de jahe en de rawits voor 2 minuten. Dan de kouseband toevoegen en bak dit voor 4 minuten.
Vervolgens het gehakt, de peper, het zout en de kecap toevoegen en meng alles goed. Zachtjes laten bakken totdat het vocht is verfdampt.
Heerlijk bij rijst of congee.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36248822