Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Lap Mu - Gehakt met pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Lap Mu
Gehakt met pepers


Ingredienten:
400 gr gemengd gehakt
3 rode lomboks
2 eetl gedroogd lomboks snippers
5 jeruk purut blaadjes
7 takjes koriander
1 lente ui
4 eetl vissaus
1 eetl geroosterde rijst
2 eetl limoensap
2 eetl water

garnering:
blaadjes mint

bereiding:
Snijd de lenteui, de koriander, de lomboks en de jeruk purut blaadjes fijn. Verhit een wok en voeg het gehakt toe en bak dit samen met de jeruk purut blaadjes , de lente ui, de lomboks en de koriander rul. Dan de overige ingredienten toevoegen en bak het gehakt verder gaar. Garneer het met de mint en serveer.



Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117622