Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Lap Mu - Gehakt met pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Lap Mu
Gehakt met pepers


Ingredienten:
400 gr gemengd gehakt
3 rode lomboks
2 eetl gedroogd lomboks snippers
5 jeruk purut blaadjes
7 takjes koriander
1 lente ui
4 eetl vissaus
1 eetl geroosterde rijst
2 eetl limoensap
2 eetl water

garnering:
blaadjes mint

bereiding:
Snijd de lenteui, de koriander, de lomboks en de jeruk purut blaadjes fijn. Verhit een wok en voeg het gehakt toe en bak dit samen met de jeruk purut blaadjes , de lente ui, de lomboks en de koriander rul. Dan de overige ingredienten toevoegen en bak het gehakt verder gaar. Garneer het met de mint en serveer.



Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896