banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Larb - pittige salade met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Larb
pittige salade met varkensvlees
ingrediënten:
2 serehstengels
2 groene rawits
2 eetl olie
500 gr mager varkens of rundergehakt
55 ml limoensap
2 theel gerapste limoenschil
6 theel chilisaus
5 eetl koriander blaadjes
4 eetl munt

garnering:
slablaadjes
1 kleine rode ui
12 teentjes knoflook
80 gr geroosterde pinda's

bereiding;
Snijd het wit van de sereh zeer fijn en de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak hierin de sereh, de rawits en het gehakt rul. Laat het daarna afkoelen in een kom. Meng door het gehakt mengsel het limoensap, de gerapste limoen en de chilisaus.
Snijd de ui en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak hierin de knoflook goudbruin. Laat de knoflook uitlekken op keukenpapier. Snijd de koriander en de mintblaadjes grof. Meng vervolgens de blaadjes door het gehaktmengsel met de helft van de knoflook, de pinda's en de ui.
Serveer het gehaktmengsel op slablaadjes en bestrooi deze met de rest van de knoflook, ui en pinda's.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689730