banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Larb - pittige salade met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Larb
pittige salade met varkensvlees
ingrediënten:
2 serehstengels
2 groene rawits
2 eetl olie
500 gr mager varkens of rundergehakt
55 ml limoensap
2 theel gerapste limoenschil
6 theel chilisaus
5 eetl koriander blaadjes
4 eetl munt

garnering:
slablaadjes
1 kleine rode ui
12 teentjes knoflook
80 gr geroosterde pinda's

bereiding;
Snijd het wit van de sereh zeer fijn en de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak hierin de sereh, de rawits en het gehakt rul. Laat het daarna afkoelen in een kom. Meng door het gehakt mengsel het limoensap, de gerapste limoen en de chilisaus.
Snijd de ui en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak hierin de knoflook goudbruin. Laat de knoflook uitlekken op keukenpapier. Snijd de koriander en de mintblaadjes grof. Meng vervolgens de blaadjes door het gehaktmengsel met de helft van de knoflook, de pinda's en de ui.
Serveer het gehaktmengsel op slablaadjes en bestrooi deze met de rest van de knoflook, ui en pinda's.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39817743