Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Look Chin Mu Tod - gefrituurde varkensgehakt balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Look Chin Mu Tod
gefrituurde varkensgehakt balletjes

ingrediënten:
500 gr varkensgehakt
5 teentjes knoflook
1 theel witte peper
2 eetl zout
2 eetl bloem
2 eetl gehakt/geschaafd ijs
400 ml heet water
400 ml koud water
sate prikkers
olie
 
Bereiding:
Hak de knoflook fijn en meng dit met de peper, het gehakt en de bloem. Meng het ijs goed door het mengsel en vorm hiervan kleine balletjes. Verhit het water in een pan en kook de balletjes voor 2 minuten en laat deze afkoelen in het ijswater. Giet af en laat goed uitlekken. Rijg de balletjes aan de stokjes. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes in 3 minuten bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023024