Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Look Chin Mu Tod - gefrituurde varkensgehakt balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Look Chin Mu Tod
gefrituurde varkensgehakt balletjes

ingrediënten:
500 gr varkensgehakt
5 teentjes knoflook
1 theel witte peper
2 eetl zout
2 eetl bloem
2 eetl gehakt/geschaafd ijs
400 ml heet water
400 ml koud water
sate prikkers
olie
 
Bereiding:
Hak de knoflook fijn en meng dit met de peper, het gehakt en de bloem. Meng het ijs goed door het mengsel en vorm hiervan kleine balletjes. Verhit het water in een pan en kook de balletjes voor 2 minuten en laat deze afkoelen in het ijswater. Giet af en laat goed uitlekken. Rijg de balletjes aan de stokjes. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes in 3 minuten bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264930