Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Luukschin Priau Wan - gehaktballetjes is zoetzure saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Luukschin Priau Wan
gehaktballetjes is zoetzure saus

ingrediënten:
500 gr gehakt
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel zout
300 gr ananas
1 rode lombok
1 groene lombok
3 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl rijstazijn
3 eetl palmsuiker
1 theel maizena
5 eetl water
olie

bereiding:
Snijd de knoflook fijn en meng dit met het zout en de peper door het gehakt. Vorm van het gehakt kleine balletjes. Snijd de lomboks in ringetjes en de ananas in kleine stukjes. Meng de vissaus, de azijn, de palmsuiker, het water en de maizena doorelkaar en tot een sausje.
Verhit in een wok de olie en bak hierin de balletjes goudbruin. Voeg dan de ananas en de lomboks toe en bak dit voor 1 minuut. Vervolgens de saus toevoegen en dit nog 2 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022733