logo

Recente Reacties

Moo Brio Wan
varkensvlees in een zoetzure saus
Ingrediënten:
250 gr hamlappen
olie om in te bakken
6 rode rawits
4 rode lomboks
1 groene paprika
1 rode paprika
3 sjalotten
6 cm gember
250 gr ananas

ingrediënten marinade:
4 eetl sojasaus
3 eetl Chinese rijstwijn
1 theel zout
1 eetl witte peper
4 cm gember

ingrediënten saus:
200 ml ananassap
100 ml tomatenketchup
2 eet rode-wijnazijn
2 eet suiker
400 ml runderbouillon (zie recept)

Bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een saus en marineer hiermee het vlees voor tenminste 3 uur. Meng vervolgens de ingrediënten voor de saus goed samen. Ontpit de lomboks en snijd deze in ringetjes en de rawits in reepjes. Snijd de paprika's ook in repen en de sjalotten in ringen. Snijd de gember fijn en de ananas in blokjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Dan de saus toevoegen en het geheel zachtjes 60 minuten laten sudderen. Bak in een andere wok/wadjan de sjalotten glazig en voeg daar de paprika's, de lomboks en de rawtis toe en bak dit 2 minuten. Dit dan toevoegen aan het vlees samen met de gember en de ananas en het geheel nog 30 minuten zachtjes laten sudderen

Add comment

Submit

who is online

We have 2026 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45019751