logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Pittige roerbak van lotuswortel - 辣炒莲藕

Ingrediënten:
325 gr lotuswortel
5 teentjes knoflook
1 eetl Sichuan chili bean paste
4 rode lomboks
1/8 theel palmsuiker
1 lente-ui
1 eetl olie
water

Bereiding:
Schil de lotuswortel en snijd deze in plakjes. Verhit in een pan water en blancheer de plakjes voor 2 minuten en laat deze daarna uitlekken. Snijd de lomboks in dunne ringen en de lente-ui fijn. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de chili bean pasta voor 3 minuten. Voeg dan de lotuswortel, de palmsuiker en de lomboks toe en meng goed totdat de lotuswortel gecoat zijn. Dan de lente-ui toevoegen en meng goed. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 68 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397449