Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Pittige roerbak van lotuswortel - 辣炒莲藕

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pittige roerbak van lotuswortel - 辣炒莲藕

Ingrediënten:
325 gr lotuswortel
5 teentjes knoflook
1 eetl Sichuan chili bean paste
4 rode lomboks
1/8 theel palmsuiker
1 lente-ui
1 eetl olie
water

Bereiding:
Schil de lotuswortel en snijd deze in plakjes. Verhit in een pan water en blancheer de plakjes voor 2 minuten en laat deze daarna uitlekken. Snijd de lomboks in dunne ringen en de lente-ui fijn. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de chili bean pasta voor 3 minuten. Voeg dan de lotuswortel, de palmsuiker en de lomboks toe en meng goed totdat de lotuswortel gecoat zijn. Dan de lente-ui toevoegen en meng goed. Serveer.

Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 351 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083655