Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Pittige roerbak van lotuswortel - 辣炒莲藕

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pittige roerbak van lotuswortel - 辣炒莲藕

Ingrediënten:
325 gr lotuswortel
5 teentjes knoflook
1 eetl Sichuan chili bean paste
4 rode lomboks
1/8 theel palmsuiker
1 lente-ui
1 eetl olie
water

Bereiding:
Schil de lotuswortel en snijd deze in plakjes. Verhit in een pan water en blancheer de plakjes voor 2 minuten en laat deze daarna uitlekken. Snijd de lomboks in dunne ringen en de lente-ui fijn. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de chili bean pasta voor 3 minuten. Voeg dan de lotuswortel, de palmsuiker en de lomboks toe en meng goed totdat de lotuswortel gecoat zijn. Dan de lente-ui toevoegen en meng goed. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100020