banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Runderfilet met Gai Lan
geroerbakte reepjes runderfilet met chinese broccoli
Ingrediënten:
250 gr runderfilet
12 stelen gai lan (anders paksoy)
2 lente uitjes
8 cm gember
1 teentje knoflook
olie
50 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl maïzena
2 eetl water
zout en peper naar smaak
1 eetl Shaoxing wijn

bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Rasp de gember en snijd de knoflook zeer fijn. Snijd de lente-uitjes in reepjes. Meng de maizena met het water tot een papje. Wrijf het vlees in met het zout en peper, de wijn en het maizenapapje. Blancheer de gai lan kort in kokend water en laat het uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het gemarineerde vlees snel bruin. Schep het vervolgens uit de wok/wadjan en leg het even apart. Bak dan de gember, de knoflook, de lente-uitjes en de gai lan voor 1 minuut en voeg dan het vlees weer toe. Vervolgens de bouillon toevoegen en het geheel nog 2 minuten stoven.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36365117