Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Roerbak van varkensvlees met groene peper 青椒炒肉

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Roerbak van varkensvlees met groene peper 青椒炒肉

Ingrediënten:
200 gr varkensvlees
4 groene lomboks/habanero
1/4 rode paprika
3 teentjes knoflook
1 eetl licht soja saus
olie

Marinade:
1 eetl lichte soja saus
1/2 theel zout
1/4 theel peper
4 eetl water/kippenbouillon
1/2 theel palmsuiker
1/2 eetl kookwijn / Shaoxing / mirin
3 eetl maizena
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Snijd de parika in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn.
Meng het vlees met de ingrediënten voor de marinade, behalve de maizena en de olie, en laat dit 15 minuten intrekken. Meng dan de maizena erdoor. Meng de 2 eetl olie erdoor vlak voor het bakken.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees snel voor 10-15 seconden of totdat het vlees wit wordt.
Schep dan het vlees uit de pan en laat 1 eetl olie achter. Fruit de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan de lomboks en de paprika toe en bak deze zacht. Voeg dan de sojasaus en het vlees toe en meng goed. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 28 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186061