zoeken
Recente reacties

22 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Aubergine met pruimensaus - 苏梅酱茄子
- Ikan Kuah - Vissoep
- Misoa Goreng Udang - gebakken mie met garnalen
- Pantolo pamarasan - speklapjes in zwarte saus
- Asinan Jakarta - ingelegde groenten uit Jakarta
- Ayam Gadon
- Asam keung udeng - pittige garnalen
- Ayam Goreng Terasi - gebakken kip met trasi
- Fug Tong Gang Buad - pompoen in kokosmelk
- Daging Panggang Karmanaci - gegrild gekruid rundvlees
Domba Bakar - geroosterde lamskoteletten


Domba Bakar
geroosterde lamskoteletten
geroosterde lamskoteletten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 lamskoteletten
4 teentjes knoflook
1/2 theel. peper
3 cm gember (jahe/djahé)
1 theel.zout
1 eetl.asem
2 eetl water
Cara membuat:
wrijf of maal de knoflook, de gember, de peper, het zout, de asem en het water fijn tot een marinade. Wrijf hiermee de koteletten in en laat dit 2 uur intrekken. Rooster vervolgens de koteletten boven een houtskoolvuurtje in 20 minuten bruin en gaar
ingrediënten:
8 lamskoteletten
4 teentjes knoflook
1/2 theel. peper
3 cm gember (jahe/djahé)
1 theel.zout
1 eetl.asem
2 eetl water
Cara membuat:
wrijf of maal de knoflook, de gember, de peper, het zout, de asem en het water fijn tot een marinade. Wrijf hiermee de koteletten in en laat dit 2 uur intrekken. Rooster vervolgens de koteletten boven een houtskoolvuurtje in 20 minuten bruin en gaar
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.