Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Domba Bakar - geroosterde lamskoteletten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Domba Bakar
geroosterde lamskoteletten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 lamskoteletten
4 teentjes knoflook
1/2 theel. peper
3 cm gember (jahe/djahé)
1 theel.zout
1 eetl.asem
2 eetl water

Cara membuat:
wrijf of maal de knoflook, de gember, de peper, het zout, de asem en het water fijn tot een marinade. Wrijf hiermee de koteletten in en laat dit 2 uur intrekken. Rooster vervolgens de koteletten boven een houtskoolvuurtje in 20 minuten bruin en gaar
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934918