Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Dendeng Gepuk
krokant gebakken stukje geitenvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr geitenvlees
4 teentjes knoflook
2 theel peperkorrels
1 theel asem
1/2 theel zout
1 eetl water
250 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding      
Snijd het vlees in stukjes. Verhit het water met het zout en kook het vlees zacht. Schep het vlees eruit en laat dit afkoelen. Wrijf of maal de knoflook en de peperkorrels fijn en meng dit met de asem en de eetl water. Sla het vlees plat en meng dit door het knoflookmengsel. Verhit in een wok de olie en bak de lapjes goudbruin en krokant.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530