1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dendeng Gepuk
krokant gebakken stukje geitenvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr geitenvlees
4 teentjes knoflook
2 theel peperkorrels
1 theel asem
1/2 theel zout
1 eetl water
250 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding      
Snijd het vlees in stukjes. Verhit het water met het zout en kook het vlees zacht. Schep het vlees eruit en laat dit afkoelen. Wrijf of maal de knoflook en de peperkorrels fijn en meng dit met de asem en de eetl water. Sla het vlees plat en meng dit door het knoflookmengsel. Verhit in een wok de olie en bak de lapjes goudbruin en krokant.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 307 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314