logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Dendeng Gepuk
krokant gebakken stukje geitenvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr geitenvlees
4 teentjes knoflook
2 theel peperkorrels
1 theel asem
1/2 theel zout
1 eetl water
250 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding      
Snijd het vlees in stukjes. Verhit het water met het zout en kook het vlees zacht. Schep het vlees eruit en laat dit afkoelen. Wrijf of maal de knoflook en de peperkorrels fijn en meng dit met de asem en de eetl water. Sla het vlees plat en meng dit door het knoflookmengsel. Verhit in een wok de olie en bak de lapjes goudbruin en krokant.

Add comment

Submit

who is online

We have 154 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154395