Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging Kambing Santan - in kokosmelk gestoofd kruidig lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Kambing Santan
in kokosmelk gestoofd kruidig lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
250 gr aardappelen
4 eetl kecap manis
250 ml santen asli
1000 ml santen cair
1 theel azijn
3 cm kaneel

Haluskan:
bumbu:
10 groene rawits
1 theel peper
4 cm jahe
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 theel zout

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in plkajes en de aardappelen in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu, de kecap en het azijn en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de santen cair en breng aan de kook. Voeg dan het vlees toe en kook het vrijwel gaar. Dan de aardappelen toevoegen en kook het verder gaar.
Vervolgens de santen alsi toevoegen en roer totdat de saus indikt. Strooi dan de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024451