banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Daging Kambing Santan - in kokosmelk gestoofd kruidig lamsvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Kambing Santan
in kokosmelk gestoofd kruidig lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
250 gr aardappelen
4 eetl kecap manis
250 ml santen asli
1000 ml santen cair
1 theel azijn
3 cm kaneel

Haluskan:
bumbu:
10 groene rawits
1 theel peper
4 cm jahe
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 theel zout

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in plkajes en de aardappelen in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu, de kecap en het azijn en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de santen cair en breng aan de kook. Voeg dan het vlees toe en kook het vrijwel gaar. Dan de aardappelen toevoegen en kook het verder gaar.
Vervolgens de santen alsi toevoegen en roer totdat de saus indikt. Strooi dan de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39827192