banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Daging Kambing Santan - in kokosmelk gestoofd kruidig lamsvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Kambing Santan
in kokosmelk gestoofd kruidig lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
250 gr aardappelen
4 eetl kecap manis
250 ml santen asli
1000 ml santen cair
1 theel azijn
3 cm kaneel

Haluskan:
bumbu:
10 groene rawits
1 theel peper
4 cm jahe
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 theel zout

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in plkajes en de aardappelen in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu, de kecap en het azijn en laat dit 15 minuten intrekken.
Verhit in een pan de santen cair en breng aan de kook. Voeg dan het vlees toe en kook het vrijwel gaar. Dan de aardappelen toevoegen en kook het verder gaar.
Vervolgens de santen alsi toevoegen en roer totdat de saus indikt. Strooi dan de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 209 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576806