Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daging Kambing Rica-rica - lamsvlees in zoete pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Kambing Rica-rica
lamsvlees in zoete pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr lams- of geitenvlees
1 theel (palm)suiker
200 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
10 rode lomboks
9 sjalotjes
4 cm jahe
1 tomaat
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en voeg de suiker toe en roer totdat de suiker karameliseerd. Dan de bumbu toevoegen en bak al roerend voor 5 minuten. Dan het vlees toevoegen en bak totdat van kleur verandert.
Voeg wat water toe en bak totdat het vleesvocht vrijkomt. Dan het overige water toevoegen en bak het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 292 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110200