Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging Kambing Rica-rica - lamsvlees in zoete pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Kambing Rica-rica
lamsvlees in zoete pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr lams- of geitenvlees
1 theel (palm)suiker
200 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
10 rode lomboks
9 sjalotjes
4 cm jahe
1 tomaat
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en voeg de suiker toe en roer totdat de suiker karameliseerd. Dan de bumbu toevoegen en bak al roerend voor 5 minuten. Dan het vlees toevoegen en bak totdat van kleur verandert.
Voeg wat water toe en bak totdat het vleesvocht vrijkomt. Dan het overige water toevoegen en bak het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068813