Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging Kambing Petis - lamsvlees in een dikke kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Kambing Petis
lamsvlees in een dikke kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
4 jeruk purut blaadjes
1 eetl rijstmeel
4 eetl petis udang
2 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
1700 ml water

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
3 cm kunyit
1 cm kencur
1 theel terasi/trasi
2 kemiri noten
1 eetl ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de bumbu en de jeruk purut en kook het vlees gaar. Meng dan de rijstmeel, de petis, de kecap en de palmsuiker erdoor en kook het zachtjes totdat de saus is ingedikt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030369