Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Daging Kambing Bumbu Kecap - gestoofd gekruid lamsvlees in kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Kambing Bumbu Kecap
gestoofd gekruid lamsvlees in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees
2 sjalotjes
3 rode lomboks
4 eetl kecap manis
500 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel ketumbar
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. snijd de sjalotjes fijn en de lomboks in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bumbu en de lomboks toe en bak deze zacht. Dan het vlees en de kecap toevoegen en bak het vlees totdat het van kleur verandert.
Dan het water toevoegen en meng goed. Kook het verder zachtjes totdat het vlees gaar is geworden en het vocht is verdampt. Serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083985