zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Dendeng Ragi 2 zoet rundvlees met gerapste kokos
- Chung Tong Gai - kip in kruidige saus
- Gamjaguk 감자국 - aardappelsoep
- Dendeng Ragi - gekruid rundvlees met kokos
- Dendeng Ragi - gekruid rundvlees
- Tahu gimbal - tahu met garnalen
- Dendeng Manis Kering - Geroosterd of gebakken gedroogd rundvlees
- Dendeng Manis Kering - gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees
- Dendeng Manis - zoet drooggekbaken vlees
- Dendeng Lambok - rood gebakken gekruid rundvlees
Daging Kambing Bumbu Kecap - gestoofd gekruid lamsvlees in kecapsaus


Daging Kambing Bumbu Kecap
gestoofd gekruid lamsvlees in kecapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees
2 sjalotjes
3 rode lomboks
4 eetl kecap manis
500 ml water
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel ketumbar
1/2 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. snijd de sjalotjes fijn en de lomboks in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bumbu en de lomboks toe en bak deze zacht. Dan het vlees en de kecap toevoegen en bak het vlees totdat het van kleur verandert.
Dan het water toevoegen en meng goed. Kook het verder zachtjes totdat het vlees gaar is geworden en het vocht is verdampt. Serveer.
gestoofd gekruid lamsvlees in kecapsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees
2 sjalotjes
3 rode lomboks
4 eetl kecap manis
500 ml water
2 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel ketumbar
1/2 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. snijd de sjalotjes fijn en de lomboks in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bumbu en de lomboks toe en bak deze zacht. Dan het vlees en de kecap toevoegen en bak het vlees totdat het van kleur verandert.
Dan het water toevoegen en meng goed. Kook het verder zachtjes totdat het vlees gaar is geworden en het vocht is verdampt. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.