Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Daging Kambing Bumbu Kecap - gestoofd gekruid lamsvlees in kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Kambing Bumbu Kecap
gestoofd gekruid lamsvlees in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees
2 sjalotjes
3 rode lomboks
4 eetl kecap manis
500 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel ketumbar
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. snijd de sjalotjes fijn en de lomboks in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bumbu en de lomboks toe en bak deze zacht. Dan het vlees en de kecap toevoegen en bak het vlees totdat het van kleur verandert.
Dan het water toevoegen en meng goed. Kook het verder zachtjes totdat het vlees gaar is geworden en het vocht is verdampt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42101038