1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur daging sandung lamur
eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eendeborst
1 eetl olie
10 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 eetl ketjap manis
1/2 theel nootmuskaat
1/2/ theel peper
100 ml
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf eerst het vlees in met de nootsmuskaat, de peper en het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom lichtbruin. Schep het uit te pan. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en fruit deze in de olie voor 3 minuten. Dan het vlees, het water en de ketjap toevoegen en het geheel 15 minuten laten sudderen. Vervolgens het vlees in stukjes snijden en nog 5 minuten laten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781589