1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur daging sandung lamur
eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr eendeborst
1 eetl olie
10 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 eetl ketjap manis
1/2 theel nootmuskaat
1/2/ theel peper
100 ml
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf eerst het vlees in met de nootsmuskaat, de peper en het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom lichtbruin. Schep het uit te pan. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en fruit deze in de olie voor 3 minuten. Dan het vlees, het water en de ketjap toevoegen en het geheel 15 minuten laten sudderen. Vervolgens het vlees in stukjes snijden en nog 5 minuten laten sudderen.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992767