Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Semur Bebek Pedas
stoofpotje van eend in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
4 eetl olie
7 cm laos
3 salam blad
2 sereh stengels
1000 ml water
6 eetl kecap manis

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
8 rode lomboks
5 rode rawits
1 theel peper
3 cm jahe
1 eetl ketumbar
1/2 theel jinten
6 eetl kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de eend schoon, verwijder de klieren en snijd de eend in 20 stukjes. Rasp de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de laos, de sereh en de salam toe en bak het geheel droog. Dan de eend toevoegen, meng goed en bak totdat het vlees van kleur verandert. Dan het water en de kecap toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577578