banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Gang Pa Guy - "bos"kippensoep (2pp)

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Gang Pa Guy
"bos"kippensoep (2pp)

ingrediënten:
100 gr kipfilet
5 rode rawits
4 teentjes knoflook
2 cm laos
1 serehstengel, gekneusd
7 groene pepperkorrels
1 theel rode curry pasta
1 theel zout
1 theel asem
2 eetl nam pla (vissaus)
375 ml water
75 gr kouseband
75 gr courgette

bereiding:

Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de kouseband en de courgette in stukjes. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok het water en voeg de knoflook en de rawits toe. Dan het vlees gevolgd door de peperkorrels, het zout, de nam pla, de rode curry pasta en de asem en laat dit 3 minuten koken. Vervolgens de kouseband en de courgette toevoegen en dit nog 3 minuten laten koken en dan serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 293 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39559140