Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gang Pa Guy - "bos"kippensoep (2pp)

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gang Pa Guy
"bos"kippensoep (2pp)

ingrediënten:
100 gr kipfilet
5 rode rawits
4 teentjes knoflook
2 cm laos
1 serehstengel, gekneusd
7 groene pepperkorrels
1 theel rode curry pasta
1 theel zout
1 theel asem
2 eetl nam pla (vissaus)
375 ml water
75 gr kouseband
75 gr courgette

bereiding:

Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de kouseband en de courgette in stukjes. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok het water en voeg de knoflook en de rawits toe. Dan het vlees gevolgd door de peperkorrels, het zout, de nam pla, de rode curry pasta en de asem en laat dit 3 minuten koken. Vervolgens de kouseband en de courgette toevoegen en dit nog 3 minuten laten koken en dan serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230820