zoeken
Recente reacties

19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Gule belung - Stoofpotje van vis en groenten
- Oisobagi 오이 소박이 - kimchi van gevulde komkommers
- Yan Su Ji - gefrituurde kip met basilicum en kruiden
- Yum Nua - salade van gegrild rundvlees
- Tumis Kangkung Sukabumi - Gestoofde waterspinazie met kleine garnaaltjes
- Dwaeji Bulgogi - pittig gemarineerd gebakken varkensvlees
- Kripik Biji Durian - Krupuk - kroepoek van durianpitten
- Saté Lilit - saté van zeevruchten
- Bolu Pandan - pandancake
- Srikaya Tabu Kuning - gevulde gestoomde pompoen
Gang Pa Guy - "bos"kippensoep (2pp)


Gang Pa Guy
"bos"kippensoep (2pp)
ingrediënten:
100 gr kipfilet
5 rode rawits
4 teentjes knoflook
2 cm laos
1 serehstengel, gekneusd
7 groene pepperkorrels
1 theel rode curry pasta
1 theel zout
1 theel asem
2 eetl nam pla (vissaus)
375 ml water
75 gr kouseband
75 gr courgette
bereiding:
Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de kouseband en de courgette in stukjes. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok het water en voeg de knoflook en de rawits toe. Dan het vlees gevolgd door de peperkorrels, het zout, de nam pla, de rode curry pasta en de asem en laat dit 3 minuten koken. Vervolgens de kouseband en de courgette toevoegen en dit nog 3 minuten laten koken en dan serveren.
"bos"kippensoep (2pp)
ingrediënten:
100 gr kipfilet
5 rode rawits
4 teentjes knoflook
2 cm laos
1 serehstengel, gekneusd
7 groene pepperkorrels
1 theel rode curry pasta
1 theel zout
1 theel asem
2 eetl nam pla (vissaus)
375 ml water
75 gr kouseband
75 gr courgette
bereiding:
Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de kouseband en de courgette in stukjes. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok het water en voeg de knoflook en de rawits toe. Dan het vlees gevolgd door de peperkorrels, het zout, de nam pla, de rode curry pasta en de asem en laat dit 3 minuten koken. Vervolgens de kouseband en de courgette toevoegen en dit nog 3 minuten laten koken en dan serveren.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.