Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Semur Ayam Pedas Sederhana - eenvoudige pittige smoor van kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Ayam Pedas Sederhana
eenvoudige pittige smoor van kip

Bahan-bahan:
ingrediénten:
1 kip filet
1 wortel
1 aardappel
1 kool blad
1 lente-ui
5 rode lomboks
3 eetl kecap manis
175 ml water
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kipfilet en de kool in stukken, de wortel en de aardappel in blokjes en de lomboks in dunne ringen. Snijd de lente-ui in reepjes van 3 cm lengte. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de lente-ui toe en bak deze 2 minuten. Dan de kip toevoegen en bak deze rondom bruin. Vervolgens het water, de wortel, de aardappel, de kool en de kecap toevoegen en meng alles goed. Laat het geheel dan nog 20 minuten zachtjes afgesloten sudderen totdat het gaar is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184451