Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Semur Ayam Pedas Sederhana - eenvoudige pittige smoor van kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Semur Ayam Pedas Sederhana
eenvoudige pittige smoor van kip

Bahan-bahan:
ingrediénten:
1 kip filet
1 wortel
1 aardappel
1 kool blad
1 lente-ui
5 rode lomboks
3 eetl kecap manis
175 ml water
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kipfilet en de kool in stukken, de wortel en de aardappel in blokjes en de lomboks in dunne ringen. Snijd de lente-ui in reepjes van 3 cm lengte. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de lente-ui toe en bak deze 2 minuten. Dan de kip toevoegen en bak deze rondom bruin. Vervolgens het water, de wortel, de aardappel, de kool en de kecap toevoegen en meng alles goed. Laat het geheel dan nog 20 minuten zachtjes afgesloten sudderen totdat het gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 366 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924427