1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Ayam Perintil
kippenballetjes gestoofd in kruidige saus

Bahan Perintil:
balletjes van kip:
200 gr kippendij
50 gr rundergehakt
1/2 theel zout
1/2 theel nootmuskaat
1 ei
olie

Bahan semur:
ingrediënten saus:
4 sjalotjes
2 cm jahe
5 kruidnagels
5 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel palmsuiker
750 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding;
Hak de kippendij zeer fijn en meng dit met het gehakt, het zout, de nootmuskaat en het ei tot een homogene massa. Vorm hiervan kleine balletjes (1 theel). Verhit in een pan voldoende olie en bak de balletjes bruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sjaltojes, de jahe en de kruidnagels voor 3 minuten. Voeg dan de balletjes, de kecap, het zout, de peper, de nootmuskaat en de palmsuiker toe en meng goed. Voeg de kokosmelk toe en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905