1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Ayam Perintil
kippenballetjes gestoofd in kruidige saus

Bahan Perintil:
balletjes van kip:
200 gr kippendij
50 gr rundergehakt
1/2 theel zout
1/2 theel nootmuskaat
1 ei
olie

Bahan semur:
ingrediënten saus:
4 sjalotjes
2 cm jahe
5 kruidnagels
5 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel palmsuiker
750 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding;
Hak de kippendij zeer fijn en meng dit met het gehakt, het zout, de nootmuskaat en het ei tot een homogene massa. Vorm hiervan kleine balletjes (1 theel). Verhit in een pan voldoende olie en bak de balletjes bruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sjaltojes, de jahe en de kruidnagels voor 3 minuten. Voeg dan de balletjes, de kecap, het zout, de peper, de nootmuskaat en de palmsuiker toe en meng goed. Voeg de kokosmelk toe en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876672