banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Semur Ayam Suwir Jamur - gestoofde kip met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Ayam Suwir Jamur
gestoofde kip met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kipfilet/dijen
100 gr champignons
1 limoen, sap
1/4 theel zout
3 jeruk purut blaadjes
2 sereh/citroengras
2 cm jahe
3 rode lomboks
300 ml water
4 eetl kecap manis
1 lente-ui
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de kip met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten staan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne plakjes en de lente-ui in reepjes. Snijd de champignons in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water samen met de kip en kook deze gaar. Schep de kip eruit en pluk deze uit elkaar (grof)
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut, de sereh, de jahe en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de kip en de champignons en breng aan de kook. Dan de kecap en de lente-ui toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten koken. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37172614