1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Ayam Suwir Jamur
gestoofde kip met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kipfilet/dijen
100 gr champignons
1 limoen, sap
1/4 theel zout
3 jeruk purut blaadjes
2 sereh/citroengras
2 cm jahe
3 rode lomboks
300 ml water
4 eetl kecap manis
1 lente-ui
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de kip met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten staan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne plakjes en de lente-ui in reepjes. Snijd de champignons in dunne plakjes.
Verhit in een pan het water samen met de kip en kook deze gaar. Schep de kip eruit en pluk deze uit elkaar (grof)
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut, de sereh, de jahe en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de kip en de champignons en breng aan de kook. Dan de kecap en de lente-ui toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten koken. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36086011