Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sayur kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur kool
Baha-bahan:
ingrediënten:
500 gr gesneden witte kool
2 eetl gepelde garnalen
200 ml water
150 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 theel trassi
1 eetl ketumbar
1/2 theell asem
zout naar smaak
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze voor 5 minuten mee. Dan het water toevoegen en de kool halgaar gaar stoven. Vervolgens de garnalen en de kokosmelk toevoegen en dit alles nog 5 minuten laten stoven totdat de garnalen gaar zijn..
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085893