Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur kuning

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sayur kuning
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 ml water
250 gr sperzieboontjes
300 gr runderlap
100 ml kokosmelk
1 eetl citroensap
2 eetl olie
2 eetl ketjap manis

Haluskan:
boemboe:
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
2 rode lomboks
3 cm laos
1 theel ketumbar
3 cm kunyit (kurkuma)
1/2 tl trassi
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes en voeg dit toe aan het warer en breng het aan de kook. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg de boemboe bij het vlees samen met de boontjes en laat het vlees zachtjes gaar stoven. Voeg dan de ketjap, de kokosmelk en het citroensap toe en laat het nog 5 minuten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233453