banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Labu Air Kuah Santan - gestoofde pompoen in een kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Labu Air Kuah Santan
gestoofde pompoen in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr labu air / flespompoen
2 eetl udang rebon, geweekt en geroosterd
50 gr melinjo blad
1 tomaat
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
1250 ml kokosmelk
1 theel palmsuiker
1 theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
7 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Schil de pompen en snijd deze in blokjes. Snijd de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de pompoen met de rebon, de melinjo en de tomaat en zet apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de lengkuas en de serai voor 5 minuten. Voeg dan het pompoenmengsel toe en meng goed.
Dan de kokosmelk, de palmsuiker en het zout toevoegen en breng het al roerend aan de kook en kook het verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580154