banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sayur Labu Campur - gekruide gestoofde chayote
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Labu Campur
in kokosmelk gekruide gestoofde chayote

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr labu siam / chayote 
4 kouseband
100 gr tahu
100 gr wortelen
2 groene lomboks
2 rode lomboks
1 tomaat
2 cm laos
1 salam blad
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1750 ml kokosmelk
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 theel ebi, geweekt en geroosterd
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de chayote in reepjes, de tahu in blokjes, de wortel julliene, de lomboks in ringen, de kouseband en de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de kokosmelk, de lomboks, het zout en de plamsuiker toe en breng aan de kook. Dan de kouseband, de tahu, de chayote, de wortel en de tomaat toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Eventueel kan ook eerst de tahu gebakken worden voordat deze wordt toegevoegd.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40435457