banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Khao Pad Goong Sai Khai - gebakken rijst met garmalen en ei
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Khao Pad Goong Sai Khai
gebakken rijst met garmalen en ei

Ingrediënten:
300 gr rijst
500 ml water
6 tijgergarnalen
2 eieren
1 ui
1 theel palmsuiker
3 eetl kecap asin
2 eetl ketchup
2 theel peper
olie

garnering:
3 kleine komkommers
6 lente uitjes
4 takjes koriander
1 rode lombok
2 limoenen

Bereiding;
Stoom de rijst met het gaar gaar. Snijd de ui in plkajes. Pel de garnalen en snijd deze doormidden. Snijd de komkommer in plakjes en de lombok in dunne reepjes. Pluk de blaadjes koriander van de takjesen hak deze grof. Snijd de lenteui in dunne ringetjes en de limoenen in partjes.
Verhit in een wok de olie en fruit de ui voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen, de palmsuiker, de kecap en de ketchup toe. Dan de rijst toevoegen en bak deze. Verhit in een koekepan 1 eetl olie en bak hierin de eieren onder voortduren roeren. meng het ei door de rijst en sprenkel de peper erdoor.
Schep de rijst op borden en besprenkel het met de koriander, de lentui en lombok en garneer het met de komkommer en de limoen partjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39933160