gebakken garnalen
Bahan-bahan;
ingrediënten;
24 tijgergarnalen
5 teentjes knoflook
4 sjalotten
4 eetl olie
4 eetl rijstwijn
1 eetl limoensap
zout en peper naar smaak
Taburan:
garnering
2 eetl. fijngehakte koriander
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook afzonderlijk lichtbruin. Schep het uit de wok/wadjan en laat het uitlekken. Voeg de garnalen toe en bak deze in 4 minuten gaar. Dan de rijstwijn, het limoensap, de knoflook en de sjalotten toe en bak dit nog kort door. Strooi de gehakte koriander erover en serveer.
ingrediënten;
24 tijgergarnalen
5 teentjes knoflook
4 sjalotten
4 eetl olie
4 eetl rijstwijn
1 eetl limoensap
zout en peper naar smaak
Taburan:
garnering
2 eetl. fijngehakte koriander
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook afzonderlijk lichtbruin. Schep het uit de wok/wadjan en laat het uitlekken. Voeg de garnalen toe en bak deze in 4 minuten gaar. Dan de rijstwijn, het limoensap, de knoflook en de sjalotten toe en bak dit nog kort door. Strooi de gehakte koriander erover en serveer.