banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Udang Goreng Bawang Putih - gebakken garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Udang Goreng Bawang Putih
gebakken garnalen
Bahan-bahan;
ingrediënten;
24 tijgergarnalen
5 teentjes knoflook
4 sjalotten
4 eetl olie
4 eetl rijstwijn
1 eetl limoensap
zout en peper naar smaak

Taburan:
garnering
2 eetl. fijngehakte koriander

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook afzonderlijk lichtbruin. Schep het uit de wok/wadjan en laat het uitlekken. Voeg de garnalen toe en bak deze in 4 minuten gaar. Dan de rijstwijn, het limoensap, de knoflook en de sjalotten toe en bak dit nog kort door. Strooi de gehakte koriander erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40085364