logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Udang Goreng Bawang Putih
gebakken garnalen
Bahan-bahan;
ingrediënten;
24 tijgergarnalen
5 teentjes knoflook
4 sjalotten
4 eetl olie
4 eetl rijstwijn
1 eetl limoensap
zout en peper naar smaak

Taburan:
garnering
2 eetl. fijngehakte koriander

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook afzonderlijk lichtbruin. Schep het uit de wok/wadjan en laat het uitlekken. Voeg de garnalen toe en bak deze in 4 minuten gaar. Dan de rijstwijn, het limoensap, de knoflook en de sjalotten toe en bak dit nog kort door. Strooi de gehakte koriander erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 141 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176508