Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dendeng Belado - drooggebakken stukjes vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dendeng Belado
drooggebakken stukjes vlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 eetl limoensap
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
13 sjalotjes
7 rode lomboks
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Wrijf het vlees in met het zout en het limoensap en laat het geheel uitdrogen in de zon (kan ook in de oven). Verhit in een wok de olie en bak de lapjes bruin en droog. Laat deze daarna uitlekken op keukenpapier.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok 4 eetl olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak het geheel droog.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 36 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025396