Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dendeng batokok

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Dendeng batokok


Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr rundvlees
2 theel zout
1000 ml water
6 teentjes knoflook
1 eetl citroensap
6 eetl olie
½ jeruk purut blad
2 theel limoensap

Haluskan:
bumbu:
9 groene lomboks
3 rode uien
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees en het zout toe en kook het vlees voor 30 minuten en laat het uitlekken. Snijd het vlees in dunne plakjes en plet deze. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met het citroensap. Wrijf hiermee het vlees in en laat dit 15 minuten staan.
Wrijf of maal de ingredieënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees droog en schep het uit de pan. Voeg dan de bumbu en de jeruk purut toe en bak dit 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 2 minuten. Meng dan het limoensap erdoor.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022565