banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Dendeng batokok
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dendeng batokok


Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr rundvlees
2 theel zout
1000 ml water
6 teentjes knoflook
1 eetl citroensap
6 eetl olie
½ jeruk purut blad
2 theel limoensap

Haluskan:
bumbu:
9 groene lomboks
3 rode uien
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees en het zout toe en kook het vlees voor 30 minuten en laat het uitlekken. Snijd het vlees in dunne plakjes en plet deze. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met het citroensap. Wrijf hiermee het vlees in en laat dit 15 minuten staan.
Wrijf of maal de ingredieënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees droog en schep het uit de pan. Voeg dan de bumbu en de jeruk purut toe en bak dit 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 2 minuten. Meng dan het limoensap erdoor.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40426445