banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Dendeng batokok
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dendeng batokok


Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr rundvlees
2 theel zout
1000 ml water
6 teentjes knoflook
1 eetl citroensap
6 eetl olie
½ jeruk purut blad
2 theel limoensap

Haluskan:
bumbu:
9 groene lomboks
3 rode uien
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees en het zout toe en kook het vlees voor 30 minuten en laat het uitlekken. Snijd het vlees in dunne plakjes en plet deze. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met het citroensap. Wrijf hiermee het vlees in en laat dit 15 minuten staan.
Wrijf of maal de ingredieënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees droog en schep het uit de pan. Voeg dan de bumbu en de jeruk purut toe en bak dit 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 2 minuten. Meng dan het limoensap erdoor.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39549354