banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Dendeng Balado Padang - pittig gebakken plakjes rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dendeng Balado Padang
pittig gebakken plakjes rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
water
1 theel peper
4 teentjes knoflook, geplet
3 steranijs
2 theel zout
10 rode lomboks
7 sjalotjes
1 tomaat
1 eetl asamwater
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie

Bumbu Perendam:
marinade:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel ketumbar
1 eetl asamwater
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de peper, de knoflook, het zout en de steranijs en kook het vlees gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in plakken en plet deze.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinada fijn tot een pasta en meng dan het water erdoor. Meng de marinade door het vlees en laat dit 60 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees op middelhoog vuur donkerbruin en zet apart.
Stoom de lomboks, de sjalotjes en de tomaat voor 10 minuten. Wrijf of maal het daarna grof en meng dan het asamwater, het zout en de palmsuiker erdoor. Verhit in een pan de olie en fruit het daarna voor 2 minuten. Schep het over het vlees en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38491629