logo

Recente Reacties

Dendeng Balado Padang
pittig gebakken plakjes rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
water
1 theel peper
4 teentjes knoflook, geplet
3 steranijs
2 theel zout
10 rode lomboks
7 sjalotjes
1 tomaat
1 eetl asamwater
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie

Bumbu Perendam:
marinade:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel ketumbar
1 eetl asamwater
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de peper, de knoflook, het zout en de steranijs en kook het vlees gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in plakken en plet deze.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinada fijn tot een pasta en meng dan het water erdoor. Meng de marinade door het vlees en laat dit 60 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees op middelhoog vuur donkerbruin en zet apart.
Stoom de lomboks, de sjalotjes en de tomaat voor 10 minuten. Wrijf of maal het daarna grof en meng dan het asamwater, het zout en de palmsuiker erdoor. Verhit in een pan de olie en fruit het daarna voor 2 minuten. Schep het over het vlees en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 170 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42997543