banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Dendeng Balado Padang - pittig gebakken plakjes rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dendeng Balado Padang
pittig gebakken plakjes rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
water
1 theel peper
4 teentjes knoflook, geplet
3 steranijs
2 theel zout
10 rode lomboks
7 sjalotjes
1 tomaat
1 eetl asamwater
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
olie

Bumbu Perendam:
marinade:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel ketumbar
1 eetl asamwater
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de peper, de knoflook, het zout en de steranijs en kook het vlees gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in plakken en plet deze.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinada fijn tot een pasta en meng dan het water erdoor. Meng de marinade door het vlees en laat dit 60 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees op middelhoog vuur donkerbruin en zet apart.
Stoom de lomboks, de sjalotjes en de tomaat voor 10 minuten. Wrijf of maal het daarna grof en meng dan het asamwater, het zout en de palmsuiker erdoor. Verhit in een pan de olie en fruit het daarna voor 2 minuten. Schep het over het vlees en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40444084