banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bekakak
gegrilde kip op Javaanse wijze

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr drumsticks
4 eetl kecap manis
900 ml kippenbouillon (zie recept)
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 sereh stengels
5 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/ theel nootmuskaat
1/2 theel peper
 
menikmati:
ingrediënten relish:
5 rode rawits
1 tomaat
2 sjalotjes
1 limoens, sap
4 eetl kecap manis
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de kip, de bouillon en de kecap toe en laat het geheel 50 minuten zachtjes sudderen totdat het vocht vrijwel is verdampt. Eooster de kip daarna goudbruin boven een houtskoolvuurtje en serveer het met de relish.
 
relish:
Snijd de rawits en de sjalotjes in dunne plakjes en meng dit met het limoensap en de kecap.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36643603