1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bekakak
gegrilde kip op Javaanse wijze

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr drumsticks
4 eetl kecap manis
900 ml kippenbouillon (zie recept)
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 sereh stengels
5 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/ theel nootmuskaat
1/2 theel peper
 
menikmati:
ingrediënten relish:
5 rode rawits
1 tomaat
2 sjalotjes
1 limoens, sap
4 eetl kecap manis
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de kip, de bouillon en de kecap toe en laat het geheel 50 minuten zachtjes sudderen totdat het vocht vrijwel is verdampt. Eooster de kip daarna goudbruin boven een houtskoolvuurtje en serveer het met de relish.
 
relish:
Snijd de rawits en de sjalotjes in dunne plakjes en meng dit met het limoensap en de kecap.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407570