banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Yu Xiang Qiezi -鱼香茄子 - aubergine met knoflook saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yu Xiang Qiezi -鱼香茄子
aubergine met knoflook saus

Ingrediënten:
400 gr aubergine (lange dunne paarse)
1/2 theel zout
water
1 1/2 eetl olie
50 gr varkensgehakt
2 eetl chili knoflook saus
5 teentjes knoflook
5 cm jahe
2 lente-ui

Ingrediënten saus:
1 1/2 eetl zwarte rijstazijn
1 1/2 eetl Shaoxing rijstwijn
1/2 eetl donkere sojasaus
1 eetl palmsuiker
1 1/2 eetl maizena
4 eetl water
1 theel sesam olie

Bereiding:
Snijd de aubergine in langwerpige blokjes. Verhit in een pan het water samen met het zout en breng aan de kook. Voeg dan de aubergine toe en kook deze voor 3 minuten. Giet daarna af en laat het goed uitlekken.
Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de lente-ui fijn (groen en wit apart)
Verhit in een pan de olie en bak het gehakt rul. Voeg dan de chili knoflook saus, de knoflook, de jahe en het witte deel van de lente-ui en bak dit voor 2-3 minuten. Voeg dan de aubergine toe en bak dit totdat het heet is geworden.
Meng dan de saus erdoor. Strooi het groene deel van de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40085612