1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Yu Xiang Qie Zi
pittige aubergine


Ingrediënten:
500 gr dunne aubergines
1 theel zout
3 eetl olie
3 eetl kecap asin
3 teentjes knoflook
3 cm gember
1 eetl hoisin saus
1 theel palmsuiker
1 theel sesam olie
3 lenteuitjes
2 theel chili/rode bonen pasta
2 theel rijstazijn

bereiding:
Snijd de aubergines in 5 cm lange dunne stukjes en bestrooi deze met zout en laat het 1 uur intrekken en uitlekken. Afspoelen en uitlaten lekken. Hak de gember, de knoflook zeer fijn en de lentje uitjes fijn.
In een kom meng de kecap, de knoflook, de gember, de hoisin saus, de sesam olie, de lente uitjes, de bonen pasta en de rijstazijn
Verhit in een wok de olie en bak de aubergines voor 5 minuten. Voeg dan de gemaakte saus toe en bak dit nog voor 1 minuut.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34531929