banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 11 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Yu Xiang Qie Zi - pittige aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Yu Xiang Qie Zi
pittige aubergine


Ingrediënten:
500 gr dunne aubergines
1 theel zout
3 eetl olie
3 eetl kecap asin
3 teentjes knoflook
3 cm gember
1 eetl hoisin saus
1 theel palmsuiker
1 theel sesam olie
3 lenteuitjes
2 theel chili/rode bonen pasta
2 theel rijstazijn

bereiding:
Snijd de aubergines in 5 cm lange dunne stukjes en bestrooi deze met zout en laat het 1 uur intrekken en uitlekken. Afspoelen en uitlaten lekken. Hak de gember, de knoflook zeer fijn en de lentje uitjes fijn.
In een kom meng de kecap, de knoflook, de gember, de hoisin saus, de sesam olie, de lente uitjes, de bonen pasta en de rijstazijn
Verhit in een wok de olie en bak de aubergines voor 5 minuten. Voeg dan de gemaakte saus toe en bak dit nog voor 1 minuut.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38249277