Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Yu Xiang Qie Zi - pittige aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Yu Xiang Qie Zi
pittige aubergine


Ingrediënten:
500 gr dunne aubergines
1 theel zout
3 eetl olie
3 eetl kecap asin
3 teentjes knoflook
3 cm gember
1 eetl hoisin saus
1 theel palmsuiker
1 theel sesam olie
3 lenteuitjes
2 theel chili/rode bonen pasta
2 theel rijstazijn

bereiding:
Snijd de aubergines in 5 cm lange dunne stukjes en bestrooi deze met zout en laat het 1 uur intrekken en uitlekken. Afspoelen en uitlaten lekken. Hak de gember, de knoflook zeer fijn en de lentje uitjes fijn.
In een kom meng de kecap, de knoflook, de gember, de hoisin saus, de sesam olie, de lente uitjes, de bonen pasta en de rijstazijn
Verhit in een wok de olie en bak de aubergines voor 5 minuten. Voeg dan de gemaakte saus toe en bak dit nog voor 1 minuut.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108344