Recente Reacties

Yu Xiang Qie Zi
pittige aubergine


Ingrediënten:
500 gr dunne aubergines
1 theel zout
3 eetl olie
3 eetl kecap asin
3 teentjes knoflook
3 cm gember
1 eetl hoisin saus
1 theel palmsuiker
1 theel sesam olie
3 lenteuitjes
2 theel chili/rode bonen pasta
2 theel rijstazijn

bereiding:
Snijd de aubergines in 5 cm lange dunne stukjes en bestrooi deze met zout en laat het 1 uur intrekken en uitlekken. Afspoelen en uitlaten lekken. Hak de gember, de knoflook zeer fijn en de lentje uitjes fijn.
In een kom meng de kecap, de knoflook, de gember, de hoisin saus, de sesam olie, de lente uitjes, de bonen pasta en de rijstazijn
Verhit in een wok de olie en bak de aubergines voor 5 minuten. Voeg dan de gemaakte saus toe en bak dit nog voor 1 minuut.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583311