banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
姜汁菠菜 - spinazie in een gember sesamsaus

Ingrediënten:
450 gr spinazie
1 eetl goji bessen
1 eetl gehakte wortel
1/2 eetl sesam zaad
1 eetl lente-ui, gehakt
1/2 theel sesam olie
water

Ingrediënten dressing:
3 cm gember
2 eetl water
1 eetl soja saus
2 theel zout
1 eetl sesam olie
2 theel azijn

Bereiding:
Hak de gember fijn en meng dit met het water en laat voor 20 minuten intrekken. Voeg dan de overige ingrediënten toe en zet apart.
Verhit in een pan het water samen met de sesam olie en breng aan de kook. Voeg dan de spinazie met de goji bessen en de wortel toe en kook voor 30 seconden. Giet af en pers voorzichtig het water eruit.
Meng de spinazie en de besjes/wortel met de dressing, de sesamzaad en de lente-ui en serveer.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36341050