Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
姜汁菠菜 - spinazie in een gember sesamsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
姜汁菠菜 - spinazie in een gember sesamsaus

Ingrediënten:
450 gr spinazie
1 eetl goji bessen
1 eetl gehakte wortel
1/2 eetl sesam zaad
1 eetl lente-ui, gehakt
1/2 theel sesam olie
water

Ingrediënten dressing:
3 cm gember
2 eetl water
1 eetl soja saus
2 theel zout
1 eetl sesam olie
2 theel azijn

Bereiding:
Hak de gember fijn en meng dit met het water en laat voor 20 minuten intrekken. Voeg dan de overige ingrediënten toe en zet apart.
Verhit in een pan het water samen met de sesam olie en breng aan de kook. Voeg dan de spinazie met de goji bessen en de wortel toe en kook voor 30 seconden. Giet af en pers voorzichtig het water eruit.
Meng de spinazie en de besjes/wortel met de dressing, de sesamzaad en de lente-ui en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066772