banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
姜汁菠菜 - spinazie in een gember sesamsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
姜汁菠菜 - spinazie in een gember sesamsaus

Ingrediënten:
450 gr spinazie
1 eetl goji bessen
1 eetl gehakte wortel
1/2 eetl sesam zaad
1 eetl lente-ui, gehakt
1/2 theel sesam olie
water

Ingrediënten dressing:
3 cm gember
2 eetl water
1 eetl soja saus
2 theel zout
1 eetl sesam olie
2 theel azijn

Bereiding:
Hak de gember fijn en meng dit met het water en laat voor 20 minuten intrekken. Voeg dan de overige ingrediënten toe en zet apart.
Verhit in een pan het water samen met de sesam olie en breng aan de kook. Voeg dan de spinazie met de goji bessen en de wortel toe en kook voor 30 seconden. Giet af en pers voorzichtig het water eruit.
Meng de spinazie en de besjes/wortel met de dressing, de sesamzaad en de lente-ui en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586310