zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Sambal Buncis - sambal van boontjes
- Nasi Goreng Kambing Pedurenan - gebakken rijst met lamsvlees uit Pedurenan
- Cumi Sumbat Bumbu Pedas - gebakken pittig gekruide inktvis
- Hati Sapi Masak Lokio - gebakken lever met bosuitjes
- Gula Jawa siroop - palmsuiker siroop
- Soep met tofu en paksoy
- Bihun Goreng Udang - mihoen met garnalen
- Soto Babat - heldere soep van pens
- Kol Isi Berkuah - gevulde koolrolletjes
- Sambal jeruk - Sambal met limoen
拍黄瓜 - komkommer salade


拍黄瓜 - komkommer salade
Ingrediënten:
2 komkommers
1 klein bosje koriander
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/4 rode paprika
1 eetl lichte soja saus
1 eetl sesam olie
1 eetl chili olie
1 eetl azijn
3 teentjes knoflook
Bereiding:
Halveer de komkommers. Plet daaran de komkommers en snijd het dan in stukjes. Leg de komkommers is een kom en meng het zout erdoor. Laat 10 minuten staan en giet dan het vocht af.
Snijd de parika en de koriander in stukjes en meng dit samen met de overige ingrediënten door de komkommer.
Ingrediënten:
2 komkommers
1 klein bosje koriander
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/4 rode paprika
1 eetl lichte soja saus
1 eetl sesam olie
1 eetl chili olie
1 eetl azijn
3 teentjes knoflook
Bereiding:
Halveer de komkommers. Plet daaran de komkommers en snijd het dan in stukjes. Leg de komkommers is een kom en meng het zout erdoor. Laat 10 minuten staan en giet dan het vocht af.
Snijd de parika en de koriander in stukjes en meng dit samen met de overige ingrediënten door de komkommer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.