Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
拍黄瓜 - komkommer salade
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
拍黄瓜 - komkommer salade

Ingrediënten:
2 komkommers
1 klein bosje koriander
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/4 rode paprika
1 eetl lichte soja saus
1 eetl sesam olie
1 eetl chili olie
1 eetl azijn
3 teentjes knoflook

Bereiding:
Halveer de komkommers. Plet daaran de komkommers en snijd het dan in stukjes. Leg de komkommers is een kom en meng het zout erdoor. Laat 10 minuten staan en giet dan het vocht af.
Snijd de parika en de koriander in stukjes en meng dit samen met de overige ingrediënten door de komkommer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915540