banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Jukut Nangka - Gestoofde nangka
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jukut Nangka
Gestoofde nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr nangka
zout naar smaak
1 serehstengel, gekneusd
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 eetl. olie
2 salam blad

Haluskan:
boemboe:
1 theel. ketumbar
1 theel. trasi bakar
1/2 theel. witte peper
1/2 theel. zwarte peper
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
5 rawits
6 cm laos
6 cm kunyit (kurkuma)
2 cm kencur

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de nangka in stukjes en kook deze in het water met wat zout voor 15 minuten. Laat de nangka daarna afkoelen in koud water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 mkinuten. Voeg dan de kokosmelk, het zout, de salam, de sereh en de nangka toe en stoof dit verder totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586371