1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jukut Nangka
Gestoofde nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr nangka
zout naar smaak
1 serehstengel, gekneusd
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 eetl. olie
2 salam blad

Haluskan:
boemboe:
1 theel. ketumbar
1 theel. trasi bakar
1/2 theel. witte peper
1/2 theel. zwarte peper
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
5 rawits
6 cm laos
6 cm kunyit (kurkuma)
2 cm kencur

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de nangka in stukjes en kook deze in het water met wat zout voor 15 minuten. Laat de nangka daarna afkoelen in koud water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 mkinuten. Voeg dan de kokosmelk, het zout, de salam, de sereh en de nangka toe en stoof dit verder totdat de saus is ingedikt.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854