banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Jukut nangka mekuah - nangka (jackfruit) in kokossaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jukut nangka mekuah
nangka (jackfruit) in kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr Nangka*
1000 ml kippenbouillon
1000 ml kokosmelk
2 theel. zout
1/2/ theel. zwarte peperkorrels gekneusd

Haluskan:
boemboe:
125 gr base jukut

Taburan:
garnering:
gebakken sjalotten

Cara membuat:
bereiding:
Schil de nangka en snijd deze in stukjes van 2,5x1 cm.
Verwarm de kippenbouillon en voeg hier aan toe de boemboe en de nangka stukjes. Breng het geheel aan de kook. Giet vervolgens de kokoksmelk er aan toe en laat dit onder voortdruend roeren sudderen totdat de nangka zacht is geworden en de saus wat is ingedikt.
Breng het geheel eventueel nog wat op smaak met wat peper en zout en bestrooi het voor het opdienen met bawang goreng.

* indien er geen nangka te krijgen is gebruik dan carambola, pompoen of koolraap. Carambola moet wel voorgestoofd worden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 225 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39801509