1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Besengek

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 lomboks
1 serehstengel, gekneusd
1 theel asem
2 eetl olie
1 theel zout
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel gula jawa (palmsuiker)
200 ml water

Haluskan:
boemboe:
5 cm kunyit (kurkuma)
1 theel ketumbar
2 cm stukje laos
1 theel trassie
3 kemiries

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de sereh, de boemboe en de asem voor 3 minuten. Voeg vervolgens de kip en het water toe en stoof de kip voor 50 minuten. Dan de kokosmelk en de palmsukker toevoegen en nog 15 minuten laten stoven

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886446