1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kambing Mekuah
gestoofd gekruid lamsvlees in een romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr lamsvlees
250 gr base gede (zie recept)
1 eetl ketumbar
12 kardamon peulen
1 sereh stengel, gekneusd
3 salam blaadjes
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl tijstazijn
250 ml kokosmelk
zout naar smaak
pepper naar smaak
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ketumar en de kardamon fijn tot een pasta. Marineer het vlees met de base en laat dit tenminste 2 uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees samen met de ketumbar, de kardamon, de sereh, het zout, de peper en de salam en bak dit in 5 minuten rondom bruin. Voeg dan de rijstazijn en voeg de helft van de bouillon toe en laat het zachtjes koken totdat het vlees vrijwel gaar is. Voeg steeds wat bouillon toe om te zorgen dat het niet droog kookt. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en de saus romig is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413955