logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Asam Padeh Daging
pittig gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr platte bil / silverside
2000 ml water
3 serai/sereh/citroengras, witte deel
8 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
3 asam kandis

Haluskan:
bumbu:
20 rode lomboks
10 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 kemiri noten
4 cm jahe
2 cm lengkuas/laos
1 cm kunyit
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water samen met het vlees, de bumbu , de jeruk purut, de serai en het kunyit blad en breng het aan de kook.
Dan op laag vuur het vlees gaar stoven. Voeg dan de asam kandis toe en kook totdat de saus is ingedikt.
Schep het vlees uit de pan en snijd het in plakken. Schep de saus erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 28 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160400