Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Asam Padeh Daging - pittig gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asam Padeh Daging
pittig gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr platte bil / silverside
2000 ml water
3 serai/sereh/citroengras, witte deel
8 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
3 asam kandis

Haluskan:
bumbu:
20 rode lomboks
10 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 kemiri noten
4 cm jahe
2 cm lengkuas/laos
1 cm kunyit
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water samen met het vlees, de bumbu , de jeruk purut, de serai en het kunyit blad en breng het aan de kook.
Dan op laag vuur het vlees gaar stoven. Voeg dan de asam kandis toe en kook totdat de saus is ingedikt.
Schep het vlees uit de pan en snijd het in plakken. Schep de saus erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 553 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252552