logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Hati sapi masak kacang merah
lever met rode bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lever (rund)
75 gr rode bonen (aduki bonen)
1 sjalot
3 teentjes knoflook
2 eetl oestersaus
2 theel kecap asin
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 prei
250 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Snijd de prei in ringetjes. Snijd de lever in stukken. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Voeg de overige ingrediënten en het water toe en kook dit zachtjes totdat de saus dik begint te worden. Dan de prei toevoegen en nog even zachtjes laten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 101 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160550