Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Hati sapi masak kacang merah - lever met rode bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hati sapi masak kacang merah
lever met rode bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr lever (rund)
75 gr rode bonen (aduki bonen)
1 sjalot
3 teentjes knoflook
2 eetl oestersaus
2 theel kecap asin
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 prei
250 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Snijd de prei in ringetjes. Snijd de lever in stukken. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Voeg de overige ingrediënten en het water toe en kook dit zachtjes totdat de saus dik begint te worden. Dan de prei toevoegen en nog even zachtjes laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411198