Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur Kol Tumis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Kol Tumis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine kool,
2 eetl. olie,
2 salamblaadjes,
200 ml kokosmelk,
200 gr. garnalen,
1 theel asem
2 eetl water,
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe
2 sjalotten,
4 cm laos,
5 teentjes knoflook,v 3 rode lomboks,
1 theel. trassie,

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kool fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten samen met de salam. Meng de asem met het water. Voeg dan de kool toe met de asemwater en de garnalen en stoof de kool halfgaar. Voeg dan het zout en de kokosmelk toe en stoof het geheel gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068631