banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Soto Ayam Lobak - eenvoudige kippensoep met knolraap
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Ayam Lobak
eenvoudige kippensoep met knolraap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
2000 ml kippenbouillon (zie recept)
6 teentjes knoflook
3 sereh stengels
3 jeruk purut blaadjes
2 cm jahe
100 gr knolraap / daikon
1/2 theel zout
1 bosuitjes
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
100 gr gebakken sojabonen
2 stengels bleekselderij
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken, de bosui fijn en hak de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij fijn en de knolraap in stukjes. Verhit in een pan de bouillon en kook de kip vrijwel gaar. Voeg dan de knoflook, de sereh, de jeruk purut en de jahe toe en kook dit voor 3 minuten. Dan de knolraap toevoegen en kook deze gaar. Dan het zout, de peper en de bosui toevoegen en roer alles goed door. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer de gebakken sojabonen en de bleekselderij erbij.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554474