banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Ayam Lobak
eenvoudige kippensoep met knolraap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
2000 ml kippenbouillon (zie recept)
6 teentjes knoflook
3 sereh stengels
3 jeruk purut blaadjes
2 cm jahe
100 gr knolraap / daikon
1/2 theel zout
1 bosuitjes
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
100 gr gebakken sojabonen
2 stengels bleekselderij
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken, de bosui fijn en hak de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij fijn en de knolraap in stukjes. Verhit in een pan de bouillon en kook de kip vrijwel gaar. Voeg dan de knoflook, de sereh, de jeruk purut en de jahe toe en kook dit voor 3 minuten. Dan de knolraap toevoegen en kook deze gaar. Dan het zout, de peper en de bosui toevoegen en roer alles goed door. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer de gebakken sojabonen en de bleekselderij erbij.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36253776