banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Soto Ayam Lobak - eenvoudige kippensoep met knolraap
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Ayam Lobak
eenvoudige kippensoep met knolraap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
2000 ml kippenbouillon (zie recept)
6 teentjes knoflook
3 sereh stengels
3 jeruk purut blaadjes
2 cm jahe
100 gr knolraap / daikon
1/2 theel zout
1 bosuitjes
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
100 gr gebakken sojabonen
2 stengels bleekselderij
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken, de bosui fijn en hak de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij fijn en de knolraap in stukjes. Verhit in een pan de bouillon en kook de kip vrijwel gaar. Voeg dan de knoflook, de sereh, de jeruk purut en de jahe toe en kook dit voor 3 minuten. Dan de knolraap toevoegen en kook deze gaar. Dan het zout, de peper en de bosui toevoegen en roer alles goed door. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer de gebakken sojabonen en de bleekselderij erbij.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 278 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39071453