Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Soto Ayam Lobak - eenvoudige kippensoep met knolraap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Soto Ayam Lobak
eenvoudige kippensoep met knolraap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
2000 ml kippenbouillon (zie recept)
6 teentjes knoflook
3 sereh stengels
3 jeruk purut blaadjes
2 cm jahe
100 gr knolraap / daikon
1/2 theel zout
1 bosuitjes
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
100 gr gebakken sojabonen
2 stengels bleekselderij
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukken, de bosui fijn en hak de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij fijn en de knolraap in stukjes. Verhit in een pan de bouillon en kook de kip vrijwel gaar. Voeg dan de knoflook, de sereh, de jeruk purut en de jahe toe en kook dit voor 3 minuten. Dan de knolraap toevoegen en kook deze gaar. Dan het zout, de peper en de bosui toevoegen en roer alles goed door. Bestrooi het met de bawang goreng en serveer de gebakken sojabonen en de bleekselderij erbij.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 209 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068653