banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Risolles

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Risolles

Bahan-bahan:
Ingredienten:
2 eieren
100 gr paneermeel
100 gr gesneden prei
100 gr gesneden uien
100 gr haricots verts
3 teentjes knoflook
1/2 theel nootmuskaat
1 theel trassie
4 loempiavellen
1/2 theel peper
1 mespunt zout
10 gr meel
150 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd alle groenten in hele kleine blokjes en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit de groenten en de kruiden totdat de groenten gaar zijn. Meng het meel en het water tot een papjes.
Leg 1/4 van het groentemengsel in het midden van een loempiavel en vouw dit op tot een envelop. De punten bestrijken met het papje. Klop de eieren los en haal het pakje erdoor heen en dan door de paneermeel. Herhaal dit met de andere loempia vellen ook. Bak de risolles vervolgens in ruim olie goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38886347