Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Risolles

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Risolles

Bahan-bahan:
Ingredienten:
2 eieren
100 gr paneermeel
100 gr gesneden prei
100 gr gesneden uien
100 gr haricots verts
3 teentjes knoflook
1/2 theel nootmuskaat
1 theel trassie
4 loempiavellen
1/2 theel peper
1 mespunt zout
10 gr meel
150 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd alle groenten in hele kleine blokjes en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit de groenten en de kruiden totdat de groenten gaar zijn. Meng het meel en het water tot een papjes.
Leg 1/4 van het groentemengsel in het midden van een loempiavel en vouw dit op tot een envelop. De punten bestrijken met het papje. Klop de eieren los en haal het pakje erdoor heen en dan door de paneermeel. Herhaal dit met de andere loempia vellen ook. Bak de risolles vervolgens in ruim olie goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030369