banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pesmol ikan - Gestoofde gefrituurde vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pesmol ikan
Gestoofde gefrituurde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr stevige zeevis (bijv makreel, zeebaars)
(kokos)olie
4 cm laos, gekneusd
3 tomaten
4 salamblaadjes
1 eetl. gula jawa of anders bruine suiker
50 ml water,
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe:
5 kemirinootjes
6 teentjes knoflook
4 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en frituur daarin de vis halfgaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tomaten in kleine partjes. Laat 3 eetl olie achter in de wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 4 minuten. voeg dan de laos, de suiker, het water, het zout, de tomaten en de salam toe en laat het zachtjes koken. voeg vervolgens de vis toe en laat dit zachtjes stoven totdat de vis gaar is (10-15 minuten)
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592244