Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bacem Ayam - gefrituurde kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Bacem ayam
gefrituurde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
900 ml kokoswater (het "vruchtwater" van de kokosnoot)
zout naar smaak
3 salam blad
olie

Haluskan:
boemboe:
1 eetl. ketumbar
4 teentjes knoflook
4 cm laos
1 theel, asem
3 eetl. gesmolten palmsuiker (gulajawa)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng in een pan de boemboe met het kokoswater, de salam en het zout en breng dit aan de kook. Snijd daarna de kip doormidden en leg de kip in de pan. Kook het geheel zachtjes totdat het vocht is verdampt. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de uitgelekte kip goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914200