Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Bacem Asam Pedas - pittig gestoofde gebakken kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bacem Asam Pedas
pittig gestoofde gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippendijen
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
400 ml kokoswater
2 eetl kecap manis
1 theel asam jawa
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper(
7 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het kokoswater samen met de bumbu, de salam, de laos, de kecap, de asam en de kip en kook de kip gaar.
Verhit in een pan de olie en bak de kip daarna bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902710