logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bacem Asam Pedas
pittig gestoofde gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippendijen
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
400 ml kokoswater
2 eetl kecap manis
1 theel asam jawa
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper(
7 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het kokoswater samen met de bumbu, de salam, de laos, de kecap, de asam en de kip en kook de kip gaar.
Verhit in een pan de olie en bak de kip daarna bruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 56 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151569